Mònica Palacín reclama l’alliberament dels presos polítics en la presentació del llibre “Tornarem a vèncer”


La Diputada al Parlament de Catalunya i portaveu del grup municipal Esquerra Republicana a l’ajuntament de Pineda de Mar, Mònica Palacín, va atendre els micròfons de Ràdio Tordera un cop va finalitzar la presentació del llibre “Tornarem a vèncer”, escrit per Oriol Junqueras i Marta Rovira. Palacín va reclamar l’alliberament dels presos polítics, i va emfatitzar que la solució està en la amnistia i no en l’indult.

Palacin 1

La portaveu d’ERC a Tordera Marta Paset i la diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín, van ser les encarregades de dur a terme l’acte de presentació del llibre divendres al mirador de la plaça. “Tornarem a vèncer” exposa quina és l’estratègia per aconseguir la independència des del punt de vista dels dos màxims dirigents del partit republicà,  ho explica Marta Paset.

Paset 1

La presentació ha reunit vora una trentena de persones i s’ha realitzat seguint les recomanacions sanitàries contra la COVID-19.Totes aquelles persones interessades ja poden adquirir el llibre escrit per Oriol Junqueres i Marta Rovira.