IniciNoticiesComerç L'AULA DE FORMACIÓ EMPRESARIAL I L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE ORGANITZEN...

L’AULA DE FORMACIÓ EMPRESARIAL I L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS TORDERA CENTRE ORGANITZEN CURSOS GRATUÏTS PER AL SECTOR DEL COMERÇ.

L’Aula de Formació Empresarial de Tordera amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre organitzen a partir del mes d’octubre nous cursos gratuïts pel sector del comerç.
Després de la bona rebuda dels cursos que es van organitzar abans de l’estiu, l’oferta de cursos ha crescut per aquests propers mesos i consoliden Tordera com un dels municipis del Maresme amb més oferta formativa professional.
Les classes que s’impartiran seran d’atenció al client en la pròpia llengua (francès, anglès o alemany), comptabilitat informatitzada, aparadorisme i imatge i, finalment, informàtica bàsica i avançada.
Els cursos es realitzaran a Tordera Centre i al local de l’Associació de Veïns de Sant Pere entre els mesos d’octubre de 2005 i abril de 2006.
Per més informació cal trucar de 10 h a 14 h a l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, telèfon 93.765.07.75 o bé de 15 h a 21 h a l’Aula de Formació Empresarial de Tordera, telèfon 93.764.03.27.
Aquests cursos compten amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, l’Ajuntament de Tordera, l’Associació de Veïns de Sant Pere i l’Aula de Formació Empresarial de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES