El canvi de la gespa artificial, uns vestuaris nous per a la pista de Sant Andreu i el manteniment a la resta d’instal·lacions són els reptes de la regidoria d’esports per aquest curs


Malgrat que la Covid-19 sigui el principal tema que ens ocupa bona part del dia a dia, des de la regidoria d’esports també són conscients de les possibles demandes i millores que els clubs esportius del municipi també plantegen. El canvi de la gespa artificial del Camp Municipal d’Esports, nous vestuaris a la pista exterior de Sant Andreu i el manteniment exhaustiu de la resta d’instal·lacions són ara mateix els objectius principals. Tots els terminis per executar aquests projectes s’han trencat i el suport econòmic que havien de rebre, aniran condicionats a les possibles necessitats que requereixin la pandèmia. El regidor d’esports Pau Megias destacava que són reptes que es produeixin gràcies al gran volum d’activitat esportiva del municipi. Detallava quins seran els prioritaris.

Megias reptes 1

Megias precisava quins altres plans més “secundaris” de manteniment tenen dins del pla de treball pels mesos vinents.

Megias reptes 2

Descarten en absolut la construcció d’un possible nou pavelló i l’aposta implica continuar millorant alguna ubicació que ja es pugui estar utilitzant.
També reconeix que el Pla Esportiu Municipal es troba aturat, ja que no s’han pogut realitzar les reunions i les trobades que tenien programades i que havien de servir per executar aquest projecte.