A partir d’avui comencen les competicions base d’hoquei patins amb diverses novetats especials degut a la situació d’epidèmia


Des del mes de març que va ser quan es va decretar la suspensió definitiva de totes les competicions esportives del país, els equips base del Club Patí Tordera que no es posaven en el rol d’una lliga oficial. Finalment aquest compte enrere es veurà finalitzat ja aquest mateix divendres.  El segona catalana visitarà la pista del Vilassar a domicili a les 20:45h. Pel que fa al Juvenil “b”, Aleví, Infantil i Iniciació “a” i “b” jugaran els seus enfrontaments dissabte al parroquial des del matí fins a última hora del vespre. El diumenge serà el torn pel Prebenjamí “B” i el Junior “B” que juguen a domicili. La presidenta del CPTordera, Carme Vila, valorava positivament el nou sistema de competició instaurat per la Federació Catalana de Patinatge que té com a objectiu minimitzar riscos.

Vila competicio 1

Vila comentava que a més a més des de la federació s’ha decidit que a l’acabar-se les lligues no hi hagin trofeus ni possibles ascensos o descensos. L’escoltem.

Vila competicio 2

Pel que fa a l’accés al Pavelló Parroquial, des del club recorden que amb els partits dels equips amb jugadors de menors podrà entrar un adult per nen. A més, han dividit les graderies amb sis zones (3 pels aficionats locals i 3 pels visitants) que en cap moment es creuaran entre elles. Unes iniciatives innovadores de competició que ja s’apliquen des d’aquesta mateixa setmana amb el retorn de l’hoquei a les pistes.