L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA ORGANITZARÀ EL PROPER 12 D’OCTUBRE UN FESTIVAL SOLIDARI, A FAVOR DE LES DUES ONGs DEL MUNICIPI.


L’associació de voluntariat de Tordera prepara per el proper 12 d’octubre un festival solidari a favor de les dues ONG de Tordera, “Tordera santa Rosa2 i “Tordera amb Luya”. Aquest acte constarà de catorze actuacions per part de diversos artistes locals i de les rodalies. La presidenta de l’associació de voluntariat, Nuria Clota, recorda l’objectiu d’aquesta iniciativa.

Clota, espera una bona resposta del poble de Tordera, tenint en compte la finalitat benèfica de l’activitat.

El festival solidari, és realitzarà el dimecres, 12 d’octubre, en horari per determinar i el preu de l’entrada serà de 5 euros, que és destinarà íntegrament a les ONGs “Tordera Santa Rosa” i “Tordera amb Luya”.