L’Ajuntament convoca ple amb 5 punts en l’ordre del dia


L’Ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda ple ordinari amb 5 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació inicial de l’establiment i prestació del Servei Públic Municipal del mercat de venda no sedentària dels dimarts a la Plaça de l’Església i l’Aprovació de l’expedient de modificació de crèdit extraordinari, finançat amb baixes per anul·lació. A l’apartat de mocions, el Grup d’En Comú Podem Tordera en presenta una relativa a la modificació de l’horari lectiu als centres públics d’educació primària i de suport a la Plataforma Volem Jornada Contínua a Catalunya; el Grup de Ciutadans també presentarà una moció on proposa mesures a l’ajuntament per reforçar la lluita contra l’okupació il·legal d’habitatges.

La sessió acabarà amb les comunicacions precs i preguntes. En aquesta ocasió, el ple es celebrarà a porta tancada i tampoc no hi haurà el consell de la vila. El ple començarà a les 19:00h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i les xarxes socials.