LA REGIDORA D’ENSENYAMENT, MARIA ANGELS CAYRO ES MOSTRA SATISFETA DE L’INICI DEL CURS ESCOLAR A TORDERA, DESPRÉS D’UNA SETMANA DE CLASSES.


Una setmana després, la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, fa un balanç positiu de l’inici de curs escolar a Tordera. Uns 2000 alumnes van començar dilluns passat, amb total normalitat les classes a les escoles Sant Josep, Ignasi Iglesias, Brianxa i IES Lluís Companys. Els quatre mòduls del veïnat de Sant Pere, són les principals novetats del curs escolar 2005-2006 a Tordera.
La previsió del departament d’educació de la generalitat, és construir una escola industrialitzada a Sant Pere per l’any vinent. A l’espera de la seva construcció i per no massificar les aules, s’ha optat per l’ubicació de quatre mòduls provisionals per aquest curs. Aquestes aules acolliran alumnes del veïnat de Sant Pere i urbanitzacions.
La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, ha realitzat una valoració molt positiva de l’inici de curs escolar a Tordera.

Per últim, l’escola rural d’Hortsavinyà registra aquest curs uns 10 alumnes, consolidant la tendència d’anys anteriors.