ELS BOMBERS DE LA GENERALITAT REALITZEN DIVERSES SORTIDES A TORDERA A CAUSA DE LES FORTES PLUJES D’AHIR.


Els bombers de la generalitat, van realitzar ahir diverses sortides a Tordera a causa de les fortes pluges caigudes al municipi. Entre les 8 i les 9 del vespre, els bombers van actuar a l’avinguda dels països catalans per retirar arbres caiguts i assanejar una façana. D’altra banda, una senyora va caure als aiguamolls de Sant Pere, per culpa de la tempesta
Els Bombers de la Generalitat han rebut uns 600 avisos d’incidents causats per la pluja i el vent des d’ahir a les sis de la tarda fins avui a les vuit del matí, la majoria a les comarques de Tarragona, Girona i sud i nord de la costa barcelonina, sense que s’hagin registrat desgràcies personals.
Fonts dels Bombers de la Generalitat han informat avui que la majoria dels avisos rebuts aquesta nit corresponen a aparcaments i baixos d’edificis inundats i a vehicles embarrancats als carrers.