El CVTordera estrena equip amb relleu generacional i el repte de consolidar-se


El Club Voleibol Tordera ja té obertes les portes d’aquesta nova temporada. Enguany, l’equip femení titular que competia setmana rere setmana i que havia crescut des de les categories inferiors, s’ha desfet per motius universitaris i canvis de disponibilitat de la plantilla. Per aquest motiu des de l’entitat impulsen un nou equip des de la base, que ja compta amb diversos membres i que parteix de cero amb el repte de consolidar-se i poder sortir a competir en lligues escolars. En parlava ahir vespre dins del Show diari l’entrenador i coordinador Jordi Martí.

Marti inici volei 1

Ara mateix el conjunt és mixta i les edats estan compreses entre els 12 fins els 17 anys. Els entrenaments es realitzen els dilluns i dimecres a les 19:30h al pavelló dels Països Catalans. Marti argumentava que l’esport del volei té menys contacte en comparació amb la resta de modalitats i que han pres totes les mesures que corresponguin.

Marti inici volei 2

Per a més informació sobre el CVTordera podreu adreçar-vos al perfil d’instagram de l’entitat i podeu demanar cita prèvia per concertar la prova esportiva.