“Tornarem a vèncer”, el llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira es presenta divendres a Tordera


Esquerra de Tordera organitza la presentació del llibre que, a quatre mans, han escrit els dos màxims dirigents del partit republicà en què exposen quina és l’estratègia per aconseguir la independència. Oriol Junqueras, des de la presó de Lledoners, i Marta Rovira, a l’exili de Ginebra, entren de ple en els grans debats polítics que hi ha al país a l’entorn de l’objectiu que Catalunya es converteixi en un Estat de ple dret.  L’acte es farà a l’aire lliure, aquest divendres 25 de setembre a les 19h al mirador de la Plaça de l’Església. Hi participaran la regidora i portaveu d’ERC a Tordera Marta Paset i la diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín. En parlava de l’acte la regidora torderenca.

marta acte erc

Durant l’acte hi haurà un punt de venda del llibre. L’aforament serà limitat. Serà obligatori l’ús de mascareta, seure a la cadira que s’assignarà al moment d’arribada i estarà prohibit fumar al recinte. En cas de pluja, l’organització informarà del canvi d’ubicació a través de les seves xarxes socials.