L’Escola d’adults Renaixença tanca avui el període de matriculació per al curs 2020/21


L’Escola d’adults Renaixença obre el període d’inscripció per al curs 2020/21 els dies 21, 22 i 23 de setembre de 9.30 h a 12.30 h a la Biblioteca de Tordera. Per fer la matrícula, però, caldrà demanar cita al telèfon 93 764 37 17 (extensió 1408), de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. 

L’oferta formativa de l’Escola d’adults inclourà, un any més, el curs de preparació a les proves d’accés de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM), adreçat a totes aquelles persones que volen reprendre els seus estudis i ampliar el seu currículum acadèmic. Les classes del curs de preparació al CFGM començaran el 6 d’octubre. Per altra banda, se seguiran oferint els cursos d’alfabetització digital (nivell 1 i nivell 2), anglès inicial, curs de català escrit i llengua i cultura castellana. Tots aquests cursos iniciaran les classes a partir del 13 d’octubre.

Des de l’Escola d’adults, d’acord amb la Regidoria d’Ensenyament, la Biblioteca i l’Institut Lluís Companys es treballa per poder dur a terme els cursos de manera presencial amb totes les mesures que garanteixin la seguretat dels alumnes. Els cursos es duran terme sempre i quan la situació sanitària ho permeti i seguint les ràtios que corresponguin per curs. 

Per a més informació sobre cursos, dates i preus cal trucar de 10 a 13 h, al telèfon 93 764 25 60.

Les places per assistir als cursos seran limitades.