Torna el programa ‘La Línia amb l’Alcalde’ a Ràdio Tordera


Aquest divendres dia 25 de Setembre a les 10:30h, Ràdio Tordera reprèn el programa ‘La Línia amb l’Alcalde, conduit per Albert Sabater i que entrevista en directe a l’alcalde de Tordera. Joan Carles Garcia. 

L’emergència pel Covid-19 va obligar a cancel·lar l’emissió del programa però aquesta setmana ja torna per quedar-se: ‘Línia amb l’Alcalde’, s’emetrà cada 15 dies en directe pel 107.1FM i per les xarxes socials oficials de l’emissoraUn programa on el batlle posarà al dia de la última hora a Tordera i respondrà les preguntes dels oients en directe.

Si voleu entrar en directe al programa, ho podeu fer trucant al telèfon 93 764 28 93 mentre duri l’emissió o bé enviant un correu electrònic a radiotordera@radiotordera.cat o a les xarxes socials de la Ràdio.