Salut estudia fer la vacunació de la grip fora dels CAP per no col·lapsar-los


El Departament de Salut està estudiant la possibilitat que la campanya anual de vacunació de la grip comuna no es faci als centres d’atenció primària, CAP.

Es planteja traslladar els centres de vacunació a altres equipaments municipals, com ara casals d’avis  -que ara estan tancats- o centres cívics, per evitar que la població que se sol vacunar, persones grans i de risc, no entrin en contacte amb possibles portadors de la Covid-19. 

Amb aquest canvi s’evitaria col·lapsar encara més els CAP, ja tensionats pel coronavirus, i “separar bé els dos circuits”, mentre s’està a l’espera d’una nova onada de contagis, aquesta tardor. Segons han explicat fonts de Salut, aquesta és una possibilitat que “s’està treballant”, encara que han matisat que “es treballa amb totes les opcions” i el trasllat de la campanya de vacunació només n’és una.