Aquest dijous tindrà lloc l’hora del conte al Parc de la Sardana


El Parc de la Sardana acollirà aquest proper dijous, 24 de setembre, l’hora del conte. “El senyor riu”, de l’autora Teresa Duran, serà el conte que el narrador Blai Senabre explicarà als més petits a partir de les 18:00 de la tarda. Sílvia Anfrons, directora de la biblioteca, considera el Parc de la Sardana un lloc ideal per a realitzar aquesta activitat, l’escoltem.

Hora conte 1

L’activitat està dirigida a nens i nenes entre 4 i 7 anys. Per assistir la l’hora del conte cal omplir un formulari previ que el trobaran al web de l’ajuntament (www.tordera.cat) o a través de les xarxes socials de la Biblioteca. Durant la sessió caldrà seguir les mesures higièniques preventives que es marquin des de l’organització. Si la situació climatològica no acompanya, l’organització ja ha informat que l’activitat es realitzarà a la biblioteca.