LA PLUJA PREN EL PROTAGONISME A LES ENTITATS EN LA PREVIA DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA.


La pluja va obligar a suspendre algunes de les activitats que les entitats de Tordera havien organitzat el cap de setmana previ a la festa major de Tordera.
Dissabte a la tarda l’intensa pluja va obligar a la colla de geganters a suspendre la cercavila. El president de la colla, Josep Serra, justificava dissabte l’anul·lació de l’activitat.

També dissabte, l’associació juvenil el crit, va decidir suspendre els concerts que tenien programats amb Skafam, Jako Pako i Reig Bord. L’intenció de l’entitat és realitzar les actuacions en les properes setmanes.
D’altra banda, els balls tradicionals organitzats per l’Associació la Nostra Dansa, van omplir ahir la pista de l’Amistat. El grup de música tradicional convidat va ser Sants & Fot de Barcelona. Un dels membres de l’entitat, Josep Megias ha fet un balanç positiu de l’activitat.

El Fòrum pel Teatre i la Cultura, va aplegar unes 400 persones en les dues representacions de l’obra “La teva dona m’enganya” al Teatre Clavé. El president de l’entitat, Jordi Caupena, destaca l’assistència de públic a les representacions d’aquest cap de setmana.

Per últim, les activitats esportives, com la petanca, hoquei sobre patins o la cursa de bicicletes i el concurs de pintura ràpida, van posar en punt i final a les activitats de la festa major d’aquest passat cap de setmana.