Les regidories d’Esports, Sanitat i el CAP es reuneixen amb les entitats esportives per minimitzar el risc de la COVID19


 

El passat dimecres 16 de setembre, la sala polivalent de la biblioteca va acollir una sessió informativa sobre les mesures de seguretat davant la COVID19 adreçada a les entitats esportives de Tordera. Aquesta trobada va ser coordinada des de les regidories d’Esports i Sanitat de l’ajuntament amb el CAP Tordera.

Durant la xerrada es va presentar el protocol de seguretat que ha establert la Generalitat de Catalunya per tot l’àmbit esportiu. Aquest protocol, però, és de caràcter genèric i cada entitat ha d’aplicar, a més, la normativa que estableix la federació esportiva corresponent.

També durant la sessió informativa es va explicar les mesures que s’han pres a les diferents instal·lacions esportives municipals. Aquestes mesures són diverses i adequades a les característiques de cada espai esportiu. Tant els assistents com els organitzadors feien un bon balanç d’aquesta trobada i sortien amb bones impressions després d’haver rebut més indicacions i haver pogut resoldre qualsevol dubte al respecte.

El Centre Esportiu Municipal, per la seva banda, també aplica les mesures que dictamina la Generalitat en matèria d’equipaments esportius tancats.