El CFA obre les portes del nou curs 2020/2021 amb noves mesures per a una formació artística segura


Arriba el setembre i un anys més, el Centre de Formació Artística (CFA) obre les portes del nou curs 2020/2021 amb noves mesures de seguretat i higiene que garanteixen el benestar de tot l’alumnat i la seva formació artística.

Una planta que es nodreix de l’aigua i que creix en espiral, és la imatge que acompanyarà aquest curs 2020/2021 del Centre de Formació Artística (CFA).
L’aigua com a base que fa créixer les emocions generades i derivades de la formació artística i ens fa créixer també com a persones. El Centre de Formació Artística (CFA) està format per l’escola de música, l’escola de dansa, l’aula de teatre i l’aula de belles arts, juntament amb l’àrea de Sensibilització adreçada als més petits (3 – 6 anys). Enguany, un centenar d’alumnes de totes les edats estan inscrits en les diverses opcions artístiques i formatives que s’emmarquen en les cinc àrees del CFA: escola de música, escola de dansa, aula de teatre, aula de belles arts i sensibilització. Totes elles adaptades a les noves mesures de prevenció, per a garantir la seguretat dels alumnes i professors.

Des del Teatre Clavé asseguren que estan emparant l’activitat en el “respecte escrupolós de la distància social” i després en avançar a través del fet artístic, “desenvolupant la capacitat de pensar i d’imaginar, ampliant la percepció del món gràcies a entendre i saber ordenar el que succeeix”. De fet, han abaixat les ràtios dels grups a només 10 alumnes i el professor, també s’han creat grups bombolla i un protocol estricte per assegurar la seguretat de tots. El seu director, Josep Navarro, feia una bona valoració de les inscripcions que han rebut abans de començar el proper 14 de setembre tot i la situació de pandèmia..

navarro inscripcions

El curs 2020/2021 s’allargarà fins el mes de juny, seguint el mateix calendari escolar del municipi de Tordera.