Les proves PCR fetes a les jugadores del CEEB Tordera deixen un segon cas positiu


Durant aquestes darreres hores, la plantilla del CEEB Tordera s’ha sotmès a les proves PCR per determinar i descartar més possibles casos. Segons els últims resultats que han rebut les jugadores, tots han estat negatius exceptuant el del cas d’una membre que procedeix de Girona i que ha donat positiu en el test. En els dos casos, les noies es troben bé i són asimptomàtiques. Marc Alonso coordinador esportiu general de l’entitat, explicava el procés que estan seguint d’ençà que es va confirmar el primer cas.

Alonso coronavirus ceeb

Des del club informen que els entrenaments segueixen suspesos a l’espera d’una nova ordre que els permeti poder accedir al pavelló.  En tot moment, el CEEB Tordera s’ha posat a disposició dels sanitaris per complir al més estricte possible el protocol que marca el departament de Salut.