6 nous casos de Coronavirus a Tordera i 35 persones ingressades als hospitals de Calella i Blanes


Els casos positius de coronavirus a Tordera han pujat en 6 persones en un sol dia, segons dades del departament de Salut. Amb un total de 137 casos acumulats i 1711 de sospitosos. La bona noticia és que baixa l’índex de contagi a 344.60 quan ahir dijous s’havia arribat a 408.26.

El nombre total de pacients ingressats als hospitals de la Corporació per Covid-19 aquest dijous és de 35 persones. 

 A l’Hospital de Calella hi ha 29 pacient ingressats per coronavirus, 9 a l’hospital d’aguts i 20 a l’àmbit sociosanitari –la majoria asimptomàtics– on s’han continuat fent més proves PCR per la detecció de nous casos. D’altra banda, a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos, 2 altes i 1 defunció des de l’últim recompte (14/09).

A l’Hospital de Blanes hi ha 6 pacients ingressats per coronavirus, s’ha registrat 1 ingrés i 3 altes respecte l’últim recompte (14/09). 

El nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 20 persones, de les quals 11 s’han detectar al sociosanitari de Calella.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.