La Regidoria d’Ensenyament recupera la sessió formativa per a mares i pares sobre l’aprenentatge actiu dels fills


Degut al decret de l’estat de l’alarma i l’arribada de l’epidèmia al mes de març, algunes de les sessions formatives impulsades des de la regidoria d’Ensenyament van haver de posposar-se. Us podem anunciar que la sessió sobre l’actitud per afavorir l’aprenentatge dels fills ja té nova data. El proper dilluns 21 de setembre a les 18h la sala polivalent de la Biblioteca acollirà aquesta sessió adreçada a fills de + 10 anys. 

Es parlarà de les responsabilitats dels diferents agents del sistema educatiu i el paper dels pares a l’hora de fer costat els seus fills, tenint en compte les seves etapes maduratives. S’hi analitzaran les condicions que necessiten els infants en el procés d’aprenentatge i es presentaran estratègies per contribuir al seu l’èxit educatiu.

Aquestes sessions reben el suport de la Diputació de Barcelona i tenen com objectiu millorar les competències i habilitats parentals, aconseguir que s’impliquin eficaçment en la construcció d’una dinàmica familiar positiva i promoure el desenvolupament de models parentals adequats.

A la pàgina www.tordera.cat trobareu el formulari d’inscripció amb un màxim de 18 places (Aforament limitat per les mesures de seguretat).