La Diputació de Barcelona posa a disposició dels ajuntaments el dispositiu web i telefònic “Tornem a l’escola”


La Diputació de Barcelona ha creat el nou servei d’atenció tècnica per a consultes dels ajuntaments, vinculades a l’inici de curs en context de la COVID-19, “Tornem a l’Escola”

La corporació presenta aquest dispositiu que a més d’atenció directa telefònica i un formulari de consulta inclou quatre grans àmbits de suport que es divideixen en: manteniment, seguretat, neteja i desinfecció de centres educatius; Ús d’espais municipals i comunitaris en horari lectiu; Organització d’activitats extraescolars i Absentisme i acompanyament a les famílies. Escoltem El diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega.

(tornem a l’escola)

L’objectiu és crear un espai on trobar respostes, normativa i es podran formular també preguntes, per tal que sigui útil.