Neix Ràdio Tordera Virtual, una alternativa per als joves i infants


Ràdio Tordera estrena un nou canal de comunicació centrat en la interacció del públic infantil i juvenil. Amb la intenció de fer arribar la ràdio i la comunicació local a tothom, i com a obligació de servei públic, Ràdio Tordera avança i innova a través de la tecnologia per a fer partícip als joves i infants. 

Aquesta és una iniciativa que sorgeix després del canvi que hi ha hagut en la tradicional franja infantil matinal de l’emissora, en què el programa “Bon dia Menuts” desvetllava i acompanya els nens i nenes a l’escola a través de la ràdio. Aquest any, la ràdio sobrepassa límits i s’apropa ara als joves a través de noves plataformes com TikTok, Youtube i videojocs. Tot plegat englobat en el canal “Ràdio Tordera Virtual”.  En dona detalls el membre de l’emissora, Hèctor Joan.

rt virtual 1

La participació, doncs, serà del tot innovadora i propera als joves i adolescents. Una de les primeres novetats és l’estrena i creació d’un servidor de “Minecraft”.  El videojoc tracta de la vida en món obert que no té objectius específics a complir però que atorga als jugadors una gran llibertat a l’hora d’escollir com jugar i què fer. La creació i la imaginació permeten crear mons fantàstics. Des de Ràdio Tordera Virtual es crearà un món obert a tots els joves on tothom podrà interactuar amb tothom i viure conjuntament. Tot el què succeeixi es narrarà des del “Bon dia Menuts” , la nova versió a la franja situada al cap de setmana. Hèctor Joan explica la intenció del nou programa

rt virtual 2

Tota l’actualitat es pot seguir a TikTok i Ràdio Tordera Virtual amb el hashtag #RTVirtual.