Les instal·lacions esportives s’han adaptat a un protocol propi a l’espera de les federacions


Per tal de poder duu a terme la pràctica de l’esport amb la major seguretat possible i a la vegada complir amb el protocol de seguretat que recomana el departament de salut, des de la regidoria d’esports amb la col·laboració de les entitats i tècnics municipals, han preparat tot un seguit de normes pròpies per garantir el millor control pels esportistes i usuaris. El regidor d’esports Pau Megias explicava dilluns dins del Show dels Esports, que la coordinació entre institucions, federacions i departaments esportius més generals no existeix i encara es fa més complicat determinar una normativa.

Megias protocol 1

Pel que fa als pavellons poliesportius, pistes exteriors i el camp municipal d’esports tenen determinat des de ja fa uns dies, un protocol concret pels entrenaments i partits que disputen. Les entitats, conserges , entrenadors i personal dels equips directius són els qui apliquen aquesta sèrie de mesures que el regidor Megias detallava dilluns al Showdiari.

Megias protocol 2

Pel que fa als partits de pretemporada, l’aforament a les graderies és limitat a una persona per familiar que jugui si són menors d’edat.

Les dutxes es poden fer servir malgrat que la recomanació és que ho facin a casa. Tots els membres de l’equip han d’entrar junts a les instal·lacions amb l’obligatorietat de canviar-se el calçat que facin servir. Des de la regidoria d’esports estan a l’espera que la secretaria general de l’esport i les mateixes federacions puguin acabar tancant una normativa general bàsica per tal de poder aplicar-la o fer els canvis que corresponguin.