El servei de transport escolar engega amb 170 usuaris i amb un protocol de seguretat per a tots els vehicles


Amb l’inici del nou curs escolar 2020-21 des de l’empresa Autocars Barrera SL informen dels horaris i rutes establertes per aquest any.  170 alumnes utilitzaran el servei. Enguany, tenint en compte la situació d’epidèmia de la Covid-19, s’aplicarà un protocol de seguretat per a tots els vehicles que s’utilitzin que inclourà, entre d’altres, l’ús obligatori de la  mascareta, l’assignació del mateix lloc al bus durant tot el curs i el rentant de mans amb gel a l’entrar i sortir de l’autocar. A més, tots els alumnes hauran de presentar un document de compromís d’autoprotecció i compliment de mesures per l’accés segur al servei del transport escoltar.  El regidor de transports, Rafa Delgado detalla les mesures de seguretat establertes.

Delgado transport 1

Delgado recorda que estaran molt atents a les indicacions de les autoritats sanitàries per modificar el protocol si és necessari.

Delgado transport 2

Des del web de l’Ajuntament (www.tordera.cat) podreu accedir als nous horaris, consultar el protocol que s’aplicarà des del primer dia de servei i també us podreu descarregar el document de compromís, malgrat que aquesta documentació s’entregarà el primer dia de ruta.