IniciNoticiesEducacióTret de sortida al nou curs escolar amb tots els centres en...

Tret de sortida al nou curs escolar amb tots els centres en marxa i adaptats a l’escenari Covid

Consultats per Ràdio Tordera, els directors i directores dels centres públics i concertats del poble han valorat l’ inici de les classes, així com les mesures de seguretat contra Covid-19.

Un nou curs escolar ple d’incerteses, amb la por al tancament de centres i amb dubtes sobre si es podrà fer tota la matèria. Els centres s’han reorganitzat i s’ha rebaixat el nombre d’alumnes en molts grups. 

La covid-19 marca aquest inici ja que des del primer dia s’imposen les mesures de seguretat per reduir el risc de contagi. Educació insisteix que la més important són els grups estables de convivència.  Missatge de tranquil·litat a mares i pares en aquest curs en què caldrà “conviure” amb el virus. N’hem parlat amb alguns directors i directores de les escoles i instituts de Tordera.

A l’escola Roureda, la directora Silvana Balbe explica que tindran ratios de 25 alumnes i que s’han adaptat a les mesures dictades pel departament d’ensenyament i salut.

directors roureda

A L’escola Ignasi Iglesias, el seu director Alberto Rojo assegura que han treballat en establir els grups estables i especificar les mesures de seguretat del centre.

directors ignais

El director de l’escola Vedruna, Àngel Vallicrosa anuncia una planificació del curs i que s’aniran ajustant a les novetats que es puguin esdevenir.

directors vedruna

A l’institut Tordària, la directora Rosa Clar assegura que l’experiència del confinament els ha ajudat a organitzar el nou curs.

directors tordaria

A l’escola Serra de Miralles, la directora Montse Castany també s’han adaptat a la situació sanitària.

escola serra miralles 1

Per tal d’evitar aquestes situacions i mantenir les distàncies de seguretat per combatre la covid-19, des de la conselleria es recomana respectar els horaris de les entrades i sortides i intentar que només una persona acompanyi els menors als centres educatius. Des de les escoles, també es contribuirà a recordar les directius, per tal d’aconseguir major fluïdesa.

ÚLTIMES NOTÍCIES