Tordera celebra la Diada Nacional de Catalunya amb “normalitat” tot i les mesures sanitàries.


Moltes de les entitats de Tordera de tots els àmbits (esportiu, cultural, educatiu…), juntament amb les autoritats locals, van participar, divendres, a la tradicional ofrena floral a Lluís Companys, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany els actes es van realitzar a la plaça Lluís Companys, i tot i les mesures de seguretat, l’acte va tenir una bona rebuda pels ciutadans. 

L’audició de sardanes va iniciar els actes tradicionals de la diada, seguida de l’ofrena floral i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, que va posar el punt i final a l’acte. La celebració va ser organitzada per l’associació sardanista La Nostra Dansa i l’ajuntament de Tordera.

L’aforament a la plaça era limitat, hi havien dispensadors de gel hidroalcohòlic i també va ser obligatori l’us de la mascareta durant tot l’acte.