CUP Tordera destina els diners de l’ofrena floral de l’onze de setembre al Centre de Distribució d’Aliments


L’Assemblea Local de la CUP de Tordera va decidir no fer una ofrena floral l’onze de setembre i donar l’import que tenia previst destinar-hi al Centre de Distribució d’Aliments i Roba de Tordera (CDAR).Va fer l’aportació des de la consciència de la situació de necessitat que pateix una part important de la població i de la manca actual de recursos del CDAR, i amb la previsió que aquesta situació s’agreugi durant aquesta tardor i hivern, per tal de poder contribuir a fer front a les emergències familiars i personals que pateixen els nostres veïns. 

La Candidatura d’Unitat Popular és conscient que tant l’aportació feta aquest onze de setembre com els ingressos mensuals que destina al CDAR no són suficients per resoldre la situació de mancança de recursos de l’entitat, no obstant, asseguren que moltes aportacions solidàries petites poden ajudar de forma efectiva a pal·liar la situació d’emergència que pateixen moltes famílies.

La CUP Tordera defensa que hi ha altres maneres de viure, i que s’ha de començar a canviar l’actual amb petits actes de solidaritat als que tenim més a prop.