TORDERA ACULL AQUEST DIUMENGE EL COMIAT DE LES PUBILLES I HEREUS DE TÍTOL PROVINCIAL I NACIONAL AMB UN BERENAR-SOPAR A LA PISTA L’AMISTAT. ENTRE ELLS HI HA EL TORDERENC JORDI CANALS, COM A HEREU DE LES COMARQUES BARCELONINES.


Aquest diumenge se celebra a Tordera el comiat de les pubilles i hereus de títol nacional i provincial de Catalunya amb un berenar-sopar a la pista L’Amistat. Entre ells hi ha el torderenc Jordi Canals, que fa un any va ser proclamat hereu de les comarques barcelonines i primer fadrí de Catalunya al certamen que es va celebrar a Tordera.
Aquest acte ha estat organitzat pels pares i mares de les pubilles i els hereus i serà l’acte previ al comiat oficial que se celebrarà a Roses la setmana vinent, tal i com explica Jordi Canals.

Després d’un any d’haver estat proclamat hereu de les comarques barcelonines, Jordi Canals fa un balanç molt positiu d’aquesta experiència.  

En aquest acte participaran pubilles i hereus d’arreu de Catalunya, membres de l’ajuntament de Tordera i representants de diversos municipis així com membres del Foment de les Tradicions Catalanes. El berenar-sopar es farà diumenge a la Pista L’Amistat de Tordera i està obert a totes les persones que hi vulguin participar, té un preu de 6 euros i per confirmar l’assistència cal trucar al telèfon 669 35 84 59.