La Diputació de Barcelona organitza un curs online de manipulador d’aliments.


La Diputació de Barcelona organitza un curs destinat a Manipuladors d’aliments que treballin en establiments alimentaris de competència municipal. És una formació en línia que es basa en una presentació PowerPoint. Amb temps per a preguntes al final de les exposicions en directe per part dels participants o a través del xat de la plataforma en línia (ZOOM) i contestades al final de l’exposició per part dels ponents. Hi haurà tres sessions de dues hores el propers dies 15 de setembre a les 9h, el 17 a les 15h  i el 22 a les 9h. 

Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, el sector minorista d’alimentació i de restauració ha de fer front a un nou repte amb molts dubtes. Si bé no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió del virus SARS-CoV-2 és més important que mai que els establiments alimentaris extremin les precaucions i reforcin les mesures higièniques i unes pràctiques de manipulació correctes i apliquin noves mesures de distanciament físic per prevenir el contagi de la COVID-19 entre persones. Aquesta formació té per objectiu donar indicacions als manipuladors d’aliments sobre  pràctiques de manipulació, mesures d’higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia pel coronavirus SARS-CoV-2.

Trobareu el formulari d’inscripció al curs a la pàgina web de l’Ajuntament www.tordera.cat .