Ràdio Tordera proposa un espai infantil innovador per la temporada 20-21


Ràdio Tordera estrena la nova programació de Tardor 2020-2021. Un dels grans pilars d’aquesta programació en són els magazines i programes, els quals ocupen gran part del temps a les ones radiofòniques. Durant la setmana es manté com a fil conductor del matí la Revista de l’Informatiu, de 9h a 10h l’”Ara i aquí” amb Rosa Maria Ruscalleda, de 11h a 13h, que continuarà comptant amb tertúlies i totes les seccions amb els col·laboradors habituals. A la tarda torna l’”Ona Maresme”, de 15h a 18h, el magazine comarcal on Ràdio Tordera juntament amb moltes de les emissores de les rodalies hi col·laboren. 

Una de les grans novetats és el magazine “La Cassola”, que serà un programa de 13h a 14h sobre cuina. També en destaca la desaparició del Bon Dia Menuts, el programa infantil es reconverteix en un espai que es centrarà a la xarxa social Tik Tok, on es busca portar un contingut molt proper als més petits. Tot i això també es farà un programa per les ones de la 107.1fm els dissabtes a les 11h. Ho explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

albert magazines

Com explicava Sabater, en aquesta nova temporada 2020-2021 es produeix un canvi generacional en molts dels espais i programes ja establerts a la programació. El “Tu Fas Empresa”, “La Teranyina” i “L’Agenda” en són alguns exemples. D’altra banda, apareixen a la graella nous programes com “La Cassola” i el “Notícies en Xarxa”. D’altres espais continuen, com podria ser “El Matí de Sardanes”, “Temps era temps”, ”Calaix de sastre” o “La Particela”.