EL CLUB FILATÈLIC DE TORDERA PREPARA PER L’ANY VINENT LA JUVÈNIA 2005. UN CERTAMENT ÀMBIT ESTATAL QUE ES REALITZARÀ A TORDERA. L’ESDEVENIMENT PERMETRÀ ADQUIRIR UN SEGELL PROPI DE LA POBLACIÓ.


El club filatèlic de Tordera prepara per l’any vinent l’edició de la Juvènia 2005. Es tracta d’un certament on hi participen joves de tot l’estat aficionats a la filatèlia. El membre de la junta, Josep Matas ha explicat que aquest any el príncep Felip i la seva esposa Letícia han acceptat la presidència d’honor de la Juvènia 2005 que se celebrarà a Tordera.

La celebració de la Juvènia 2005 a Tordera, permetrà l’adquisició d’ un segell dedicat a la nostre població. Josep Matas, assegura que l’imatge del segell, serà el campanar de Tordera.< Amb l'adquisició d'aquest segell, Tordera serà la tercera població de la comarca del Maresme, en posseir segell propi. El club filatèlic de Tordera, ha començat a repartir el reglament de la juvènia 2005 i facilita a totes les entitats, fulls d'inscripció per participar en el certamen.