El Casal de Joves reobre les seves portes


El Casal de Joves de Tordera obre de nou les portes, després de l’estiu. Després de mesos d‘activitats telemàtiques per culpa de la COVID-19 i una petita programació d’estiu després del confinament, tornen les activitats de forma habitual. I ho farà amb una programació de tardor.

El servei juvenil del municipi ja va adaptar alguns dels espais per poder rebre a tothom de la forma més segura al juny. Ho explicava la tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Carme López.

programació casal de joves 1

A partir d’aquest proper dilluns 14 de setembre, el Casal de joves obre les portes de nou i prepara la programació que es farà, si la situació ho permet, fins l’hivern. Podeu estar en contacte i veure les activitats via Instagram, Facebook, Whatsapp (+34 671 650 631) o al correu electrònic del Casal de Joves.