IniciAppEl Futsal Tordera inicia entrenaments amb la possibilitat d’entrenar gratuïtament

El Futsal Tordera inicia entrenaments amb la possibilitat d’entrenar gratuïtament

El Club Futsal Tordera, va emetre un comunicat el passat 30 d’agost amb les dates establertes per a cadascuna de les categories que conformen l’entitat pel retorn a la rutina d’entrenaments.

Tanmateix, a l’escrit l’entitat cita explícitament que estan disposats a atendre jugadors/es que vulguin provar el futbol sala de forma gratuïta.

De fet, malgrat que el Futsal Tordera ha oficialitzat l’horari dels entrenaments d’enguany, el passat dilluns 31 d’agost es van incorporar als entrenaments els sèniors, els juvenils i els infantils, mentre que els alevins ho faran una setmana més tard del previst a l’horari (7 de setembre) i els benjamins també (8 de setembre) per tal de prevenir.

Aaron Esparrach, entrenador de l’entitat i responsable d’atendre els mitjans de comunicació, valora la primera presa de contacte del retorn a les pistes.

Aaron Esparrach 1

Esparrach, ha expressat la seva concòrdia envers les mesures de seguretat que ha estipulat l’Ajuntament de Tordera al protocol que les entitats hauran de seguir fil per randa.

Aaron Esparrach 2

Per a disposar de més informació, contactin amb la Soraya (695327498).

ÚLTIMES NOTÍCIES