La Biblioteca de Tordera reobre les portes amb mesures sanitàries


La Biblioteca de Tordera reobre avui les seves portes després de les vacances estivals. Coincidint amb l’inici del mes, l’espai bibliotecari arrenca un nou curs amb diferents novetats. Per una banda, durant uns mesos coincidirà amb la instal·lació del nou arxiu municipal. L’espai s’està habilitant a sobre de la biblioteca a través d’unes obres que ja van començar a principis d’agost i té una durada d’entre 9 i 12 mesos.

La Biblioteca de Tordera, doncs, s’adapta a partir d’ara a aquesta situació. Ho detalla la directora Sílvia Anfrons.

funcionament biblioteca 2

Durant tot aquest temps, hi haurà afectacions a la Biblioteca i a l’Institut Lluís Companys causades per les obres. És per això que, tal com assegura el regidor Josep Llorens, s’ha creat un grup de seguiment a quatre bandes entre els agents implicats.

arxiu construcció 2

Per altra banda, la Biblioteca de Tordera també manté algunes de les mesures decretades per la seguretat sanitària com la demanda prèvia dels productes o la desinfecció dels llibres, revistes i tots els productes.