EL PARC DE BOMBERS I L’ÀREA DE MEDI AMBIENT ORGANITZEN DEMÀ DISSABTE UNA JORNADA INFORMATIVA SOBRE EXTINCIÓ D’INCENDIS.


L’Ajuntament de Tordera organitza amb la col·laboració del Parc de Bombers del municipi, una jornada informativa sobre extinció d’incendis. El regidor de Medi Ambient, Carles Aulet, comenta l’objectiu de la jornada.

Les sessions informatives s’impartiran demà dissabte al Parc de Bombers Voluntaris de Tordera i aniran a càrrec dels bombers del parc. Així ho explica Carles Aulet.

La jornada informativa està adreçada a totes les persones majors de 16 anys que vulguin participar com a voluntaris ocasionals en cas d’incendi. Aulet menciona el nombre de places disponibles i el públic a qui es dirigeix la jornada.

Per participar a la jornada informativa sobre extinció d’incendis cal inscriure’s a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera, de les 10 del matí fins a les 3 del migdia. El termini d’inscripcions per la xerrada sobre prevenció d’incendis finalitza aquest migdia.