La Penya Barcelonista de Tordera organitza una xerrada amb Sor Lucía Caram


La Penya Barcelonista de Tordera organitza una xerrada a Tordera amb Sor Lucia Caram aquest proper 3 de setembre a les 20:00h. L’activitat s’organitza amb col·laboració de la Federació de penyes barcelonistes en un moment en què el coronavirus té un impacte important a la societat del moment i amb més incidència als col·lectius més vulnerables.

Lucía Caram és una monja dominica contemplativa i activista cristiana que fomenta la solidaritat i justícia social i lluita contra la pobresa i l’exclusió social. Aquests són els temes principals dels quals tractarà durant l’activitat a la Plaça de l’Església de Tordera.

Lluís Agell, president de la Penya Barcelonista de Tordera, defensa que és una activitat per “distreure’s” en aquests moments tan difícils.

penya barcelonista 1

La monja té un lligam especial amb les penyes barcelonistes. Ho explica Lluís Agell.

penya barcelonista 2

L’entitat assegura que l’acte comptarà amb les mesures de seguretat necessàries per garantir la distància social i, justament per això, es limita l’aforament a unes 80 persones.