La plataforma Aturem la C-32 proposa millorar la carretera de Tordera a Blanes per evitar els problemes de trànsit


Municipis de la Costa Brava Sud, com Blanes o Lloret de Mar pateixen problemes de trànsit durant l’estiu. Per aquest motiu des de la Generalitat es va engegar la proposta de l’allargament de l’autopista C-32 fins a Lloret, per tal de millorar la fluïdesa del transit a la zona. El traçat afectaria a paratges naturals i culturals com els Santuaris del Vilar i de St. Pere del Bosc, l’Àngel de Lloret i l’Ermita de les Alegries.

Per tal d’evitar aquesta prolongació de l’autopista va néixer la plataforma Aturem la C-32, qui recentment explicat als micròfons de Ràdio Tordera quina seria l’alternativa ideal a aquesta problemàtica. Escoltem el portaveu de la plataforma, Joan Mora.

C-32 1

 

En les darreres setmanes es va fer oficial que el 31 d’agost del 2021 finalitza la concessió dels peatges de la C-32. El portaveu de la plataforma Aturem la C-32 valora l’eliminació d’aquest peatges a finals de l’estiu de l’any que ve.

C-32 2

Les primeres anàlisis sobre els efectes que tindrà l’alliberament dels peatges de la C-32 xifren entre 6.000 i 15.000 vehicles diaris la reducció de trànsit que tindrà la N-II, fet que permetrà pacificar aquesta via.