Aquest vespre l’avinguda dels Països Catalans acollirà l’homenatge de record al president del CBTordera Lluis Mota


Des de ja fa uns dies una comissió d’amics i familiars està preparant per aquest divendres 28 d’agost, un homenatge d’acomiadament al qui va ser el president del Club Bàsquet Tordera Lluis Mota. El passat 15 de maig va morir a l’edat de 76 anys en mig del confinament, un fet que no va permetre realitzar un acomiadament normal amb el poble. El grup format per en Diego Caparrós, la Carme Vila, Teresa Coll, Neus Moysset i Joan Madrid treballen per configurar un acte cultural que pretén englobar al màxim la figura del president amb algunes pinzellades d’allò que més li agradava amb ell.

L’escenari escollit per duu a terme l’homenatge serà a l’avinguda dels Països Catalans, just davant del pavelló, indret més identificatiu del projecte basquetbolista que ell va encapçalar. Cap a la part final de l’acte es jugarà un partit simbòlic entre antics jugadors del club a la pista exterior del pavelló. Des de l’organització demanen que es confirmi la presència dels assistents en algun dels membres de la comissió per un tema de l’aforament.

L’homenatge s’iniciarà a les 20:00h hi serà presentat per en Joan Martín, cap d’esports de la ràdio. També està confirmada l’assistència de l’alcalde Joan Carles Garcia. En cas de pluja, es farà a dins de les instal·lacions.