EL CONSELL MUNICIPAL DE JOVENTUT ORGANITZA AQUEST DIVENDRES, 15 DE JULIOL, LA NIT DELS RITMES CALENTS, AMB ACTUACIONS BRASILERES I EXHIBICIÓ DE CAPOEIRA.


El consell municipal de Joventut comença aquest divendres, les activitats d’estiu. L’objectiu de la programació d’enguany és apostar per la proximitat i per oferir actes diferents als que s’havien dut a terme en anys anteriors a la piscina municipal. Aquest divendres tindrà lloc “La nit dels ritmes calents”, una activitat amb ritmes d’instruments brasilers, exhibicions de capoeira i un espectacle de percussió a càrrec del grup “Atabalats”. El regidor de joventut, Josep Llorens ens parla d’aquestes activitats.

Per al 22 de juliol s’ha previst la nit del viatge al sistema solar, amb l’observació d’estels i la projecció de dues pel·lícules documentals titulades “El sueño está vivo” i “Destino: el espacio”. El dia 29 de juliol tindrà lloc el concerts amb els grups i artistes locals com ara els Black Arrows, Ara Pla, Friscu i Tuper-bar-eh!, entre d’altres.
El regidor de joventut, Josep Llorens espera una bona resposta en les activitats organitzades.

“La nit de ritmes calents” se celebrarà aquest divendres, 15 de juliol a dos quarts de 12 a la plaça de la sardana.