Avui finalitza el Festival de Festa Major de Tordera


Avui finalitza la programació del Festival de Festa Major de Tordera, que ha omplert de cultura aquests dies de festivitat torderenca.  Les vetllades culturals d’aquesta tarda clouran aquests 6 dies d’intenses jornades.

A partir de les 20:00h del vespre, al Parc Prudenci Bertrana, una actuació d’en Pau Murner encetarà el vespre a sobre de l’escenari amb un espectacle teatral. Ell mateix explica de què tractarà.

pau murner 1

En Pau Murner ha viscut durant 16 anys a Tordera. A partir de llavors va començar a recórrer món amb espectacles internacionals.

A partir de les 23h de la nit, tancarà la nit el Festival de Festa Major el concert d’Ohio Big Bang. Formada en el si de l’Escola de Música El Carreró de Mataró al 2012,  la  Ohio Big-Band és una formació de nois i noies d’edats compreses entre els 10 i 25 anys liderada per Enric Serras. La banda té una orientació i essència pedagògica i és per això que durant la seva trajectòria els seus integrants han rebut master-class de Joan Chamorro, Vicens Martín i Alfons Carrascosa.

Els actes es regiran sota estrictes mesures de seguretat per aconseguir una festa segura.