La Cobla Foment del Montgrí tocarà en un concert de sardanes d’aquesta tarda


L’Ajuntament de Tordera organitza aquesta tarda un concert de sardanes. L’acte, inclòs dins de la programació del Festival de Festa Major, es durà a terme a les 17:30h de la tarda a càrrec de la Cobla Foment del Montgrí.

L’acte està organitzat amb la col·laboració l’associació sardanista La Nostra Dansa. La portaveu, Cristina Agell, ens parla de l’actuació de la cobla.

sardanes fm

Tot i que cada any la Festa Major era el moment de la celebració final de l’entitat, amb la cloenda del curs de sardanes i una exhibició de la colla sardanista de l’Antaviana, la crisi de la COVID-19 ha fet impossible celebrar el curs estiuenc que aplega desenes de nens i nenes. A més, aquest any també s’han vist cancel·lades totes les ballades, les quals han estat substituïdes per concerts on la distància de seguretat i les mesures sanitàries han estat les protagonistes.