L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE FIBRACOLOR VALOREN POSITIVAMENT LA FESTA MAJOR, TOT I SUSPENDRE EL TRADICIONAL SOPAR PER CULPA DE LA PLUJA.


L’associació de veïns de Fibracolor, va finalitzar ahir les activitats de la festa major. Dissabte, els actes més participatius varen ser el l’espai de jocs, el taller de cistelleria, l’intercanvi de joguines sense diners. La pluja va obligar a suspendre el tradicional sopar i a la pista del veïnat. La membre de l’associació de veïns, Maria Lluisa Queralt, així ho valorava.

El diumenge, la primera marató de jocs de taula i la xocolatada van centrar les activitats organitzades, tal i com explicava, Maria Lluisa Queralt.

L’associació de veïns de fibracolor va estrenar coincidint amb la festa del barri el nou local social. El local s’ha construït segons els acords presos en el seu dia per l’Ajuntament de Tordera, l’empresa promotora de les noves vivendes i l’Associació de Veïns.