TORDERA PARTICIPA EN LA CAMPANYA MULLA’T PER L?ESCLEROSI MÚLTIPLE, AMB LA COORDINACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT.


L’Associació de Voluntariat va coordinar un any més la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que va comptar amb la col·laboració de diverses entitats locals. La presidenta de l’associació de voluntariat, Nuria Clota valorava ahir molt positivament la jornada.

Davant el mal temps d’ahir, l’ajuntament de Tordera ha decidit que el proper diumenge, es torni a destinar la recaptació de la piscina municipal, a la campanya per l’esclerosi multiple
L’objectiu de la campanya era recaptar el màxim possible de diners per destinar-los a la lluita contra aquesta malaltia, fins al moment incurable. La fundació esclerosi multiple encara no ha comptabilitzat la xifra global recaptada a les 600 piscines catalanes.