LA FEDERACIÓ D’ENTITATS DEL MARESME, PRESIDIDA PEL TORDERENC ESTEVE MARESME, ÉS AVUI EL COL·LECTIU CONVIDAT EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


Un grup d’entitats del Maresme ha creat una federació d’entitats ludico-social, per potenciar els intercanvi cultural entre pobles. La federació està presidida actualment per el torderenc Esteve Maresme, president de l’agrupació l’amistat. Maresme, explica amb quina idea va néixer la federació d’entitats. L’escoltem en un fragment de l’habitual entrevista amb les entitats de cada dilluns.

En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, Esteve Maresme també parla sobre el torneig bitlla de plata i de les activitats prevista per aquest estiu dins l’agrupació l’amistat de Tordera. L’entrevista amb el president de la federació d’entitats del Maresme i l’agrupació l’amistat de Tordera, Esteva Maresme la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.