L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE FIBRACOLOR ORGANITZA LA FESTA MAJOR DEL VEÏNAT PER AQUEST CAP DE SETMANA.


L’associació de veïns de Fibracolor organitza aquest cap de setmana, diverses activitats en motiu de la seva festa major. Demà dissabte 9 de juliol s’iniciarà la programació amb un espai de jocs, seguidament taller de cistelleria, partit de futbol i bàsquet. A les 8 del vespre intercanvi de joguines sense diners, per últim a dos quarts de 10 de la nit hi haurà sopar i ball a la pista del veïnat. Una de les membres de la junta, Maria Lluisa Queralt, explica les novetats d’enguany.

El matí de diumenge 10 de juliol està prevista la primera Marató de jocs de taula. Més tard, de dos quarts de 5 a dos quarts de 9 del vespre hi haurà diverses atraccions infantils. A la tarda hi ha preparada una xocolatada i l’actuació del mag Joaquim Matas. Maria Lluisa Queralt, espera una bona participació en totes les activitats organitzades.

Els actes de la festa de Fibracolor es faran aquest cap de setmana a la pista del veïnat.