LA MITJANA DE SELECTIVITAT DELS ALUMNES DE L’IES LLUIS COMPANYS DE TORDERA S’ACOSTA AL 5.5, UNA XIFRA LLEUGERAMENT INFERIOR A LA MITJANA DE CATALUNYA.


Els alumnes de l’IES Lluis Companys que van fer les proves d’accés a la universitat al juny poden consultar des d’ahir les notes oficials en el centre torderenc. Tot i que les qualificacions ja es van posar a disposició dels joves a través d’Internet, el resultat vàlid és el que s’informa des de l’institut. El director del centre, Àngel Pous, comenta la nota mitjana obtinguda a la selectivitat pels alumnes del centre.

Tres alumnes han obtingut matrícula d’honor de selectivitat i un d’ells ha superat la selectivitat amb una nota superior a nou. Tot i això, Àngel Pous recorda que enguany el centre ha registrat una davallada del nombre d’aprovats a la selectivitat. El director del l’IES Lluís Companys fa una valoració de l’edició d’enguany.

Els resultats de les proves de selectivitat es poden consultar a la pàgina web www.gencat.net/dursi.