L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT TOU HA PREPARAT UN CONJUNT D’ACTES PER CELEBRAR LA FESTA MAJOR D’ENGUANY.


L’associació de veïns de Sant Tou ha preparat pel proper dissabte 9 de juliol els actes de la festa major de sant Tou. Les activitats es realitzaran durant tot el dissabte al paratge de l’ermita, a la propietat de Can Talleda. Els actes s’iniciaran a la una del migdia amb una missa a la capella en honor el sant. A les dues se celebrarà un pica-pica i el dinar de germanor. A partir de les 4 de la tarda hi haurà jocs de cucanya per la mainada i a les 5 una audició de sardanes amb la cobla Santa Maria de Blanes que finalitzarà la festa major. Una de les membres del veïnat, Maria Teresa Reyner, ens explica la programació prevista.

L’associació de veïns espera la participació en els actes de la Festa Major de Sant Tou de la gent del poble. Maria Teresa Reyner recorda l’antiguitat d’aquesta festa.

Els actes d’aquesta festa veïnal se celebraran a l’ermita de Sant Tou durant tot el proper dissabte, 9 de juliol.