Ja s’han confirmat les inscripcions del 8 clubs per a la diada del bàsquet


Malgrat que l’entitat torderenca va emetre un comunicat proclamant la cancel·lació del torneig de Festa Major 3X3, el passat 9 d’agost, va fer oficial la celebració de la diada de bàsquet que organitzaran en col·laboració amb l’ajuntament de Tordera.

El pavelló de L’avinguda dels Països Catalans, acollirà el cap de setmana del 19 i el 20 de setembre una competició que constarà d’una secció masculina i d’una femenina que estaran formades per les categories que van des de premini fins a sènior.

Els darrers dies l’entitat torderenca s’ha dedicat a mantenir informats els seus seguidors del procés d’inscripcions. Per tant, recentment, hem anat posant cara als diferents equips que conformaran la diada de bàsquet.

Momentàniament, han confirmat la seva presència a la diada de bàsquet, per tant s’hi han inscrit, els següents conjunts:

  • A. BÀSQUET BUFALA
  • BÀSQUET SAGRADA FAMÍLIA CLAROR
  • C.E PALAMÓS
  • C. BÀSQUJET BANYOLES
  • C.N TERRASSA BÀSQUET
  • A.E BADALONÈS
  • CLUB ARENYS BÀSQUET
  • CLUB BÀSQUET FEMENÍ CERDANYOLA

Per altra banda, recordem que l’entitat torderenca va destacar que la diada de bàsquet està en mans de l’evolució de la pandèmia, per tant, la seva realització no està consolidada. Tanmateix van assegurar que en cas que es dugui a terme, garantitzaran un espai i un horari que permeti seguir els protocols de seguretat al peu de la lletra.

Memorem també que per a complementar la inscripció no es requereix ningun abonament econòmic, aleshores, participar a la diada de bàsquet té un cost 0.

L’entitat local, ha apostat per un torneig gratuït per tal de brindar a qualsevol club l’oportunitat de participar a la diada de bàsquet.

Per a poder formar-hi part, accediu als següents enllaços:

Des de l’equip d’esport de Ràdio Tordera us mantindrem informats de qualsevol actualització que pugui patir la diada de bàsquet.