LA JUNTA DE L’ASSOCIACIÓ DE VEINS DE SAN PERE FA UNA VALORACIÓ POSITIVA DELS ACTES DE LA FESTA DEL VEINAT.


La proclamació de la pubilla i el ball van posar ahir a la nit punt i final a les festes del veinat de sant pere. Els actes van començar divendres passat amb una sardinada popular i van tenir en el sopar popular i en els balls de nit els actes amb més participació tant de persones del veïnat com de Tordera. Mònika Viñolas fa una valoració positiva del conjunt d’actes.

La festa d’enguany incorporava dues activitats noves en el programa d’actes, un concurs de coques casolanes i un concurs de menjar síndries co-organitzat amb el programa de Ràdio Tordera Hi ha Roba Estesa. Viñolas valorava també aquestes novetats.

La festa major de Sant Pere va nomenar pubilla del veïnat novament a Marta Reixach que substitueix a Anna Camps en el càrrec i passa ser candidata a pubilla de Tordera.