Els Gegants de Tordera seran presents a la Festa Major amb una ballada el dia 24


La Colla de geganters de Tordera serà present a la Festa Major del municipi. Tot i la difícil situació, els gegants participaran en la celebració d’enguany com és habitual. En la present edició ho faran amb una ballada a la Plaça de l’Església el dia 24, així ho ha confirmat Queralt Ametller, cap de la Colla gegantera de Tordera, qui també explicava, en declaracions a Ràdio Tordera, que la ballada es veurà molt influenciada per la Covid-19. L’escoltem.

Gegants 1

L’entitat ha vist afectat el seu calendari per la pandèmia. Recordem que enguany la Colla de geganters de Tordera organitzava la Fira del Món Geganter dins de la Fira del Ram, una celebració que va ser anul·lada per la Covid-19. La Queralt explicava en que es basava aquesta fira.

Gegants 2

La intenció de la Colla gegantera de Tordera és realitzar la Fira del Món Geganter al 2022, ja que des de l’entitat creuen que és possible que al 2021 no hi hagin les condicions necessàries per organitzar la fira tal i com l’havien previst.